Novo letooooo! Srečno, srčno itn.!
Pridevnik “srčno” se toliko razmetava na družbenih omrežjih in marketinških sporočilih, da so slovenski kardiologi v stalnem stanju boja ali bega, torej se mi zdi, da je to nekaj, kar si ljudje želijo. Torej, srčno 2022 tudi od mene. Karkoli si pod to besedo predstavljate.


Po nekajtedenskem premoru po končanju sodelovanja z Radiom Odeon imate pred seboj spet za prebrati. Očitno sem najbolj kreativna po nekajdnevnem neprestanem nažiranju. Ne bom niti sanjala o tem, da grem zdaj na dieto, ker vsi vemo, kako (oziroma kdaj) se ponavadi končajo diete, ki se začnejo po novem letu ali v ponedeljek. Ali torek. Ali sredo. Ali četrtek. V petek ne. Kdo začne z dieto v petek? Bodisi breupni sanjač, bodisi j***na legenda. 


Leto 2022 sem v nasprotju z lanskim letom začela dovolj optimistično, da sem kupila planer. Nazadnje sem ga kupila leta 2019 in no ja, planerji tistega leta so bili bolj klavrna investicija. Letos je zaenkrat celo kje kdo naročen pri zdravniku in v šolah se pišejo testi, torej povsem prazen menda ne bo. 


Kaj je zdaj pravzaprav z mano, ko več ne pišem? No, dragi bralec, na srečo to, da ti ne dam ničesar v branje, ne pomeni, da tudi ne pišem. Le, da se po polžje prebijam skozi t.i. “shitty first draft” nečesa, kar bo morda nekega dne primerno za še kakšne druge oči, morda pa tudi ne in oboje je okej. Važno, da telovadim s pisateljsko mišico in da mi bo v ta račun malo zakrnela mišica za brezumno skrolanje po telefonu, in to je še bolj okej.


Ali bo to pomenilo, da bom blog pisala kaj več ali še manj, ne morem reči. Nimam glih neke marketinške strategije, tako da se pustimo presenetiti. 


Se vidimo še kaj. 

Advertisement

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s